Ingrediente:
- 1 banana pasata;
- 1 cana lapte;
- 1/2 cana zahar brun;
- 1 lingurita de vanilie;
- 1 lingurita de otet alb;
- 1 cana de ovaz presat;
- 1 cana de faina integrala;
- 1 lingurita praf de copt;
- 1/2 cana nuca de cocos rasa
- 1/2 nuci tocate optional (optional);
- 1/2 - 1 cana stafide sau merisoare.
Mod de preparare:
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se amesteca ingredientele lichide: banana, laptele, indulcitorul, vanilia si otetul intr-un bol mic. Intr-un bol separat se amesteca ingredientele uscate: ovazul, faina, bicarbonatul, praful de copt si nuca de cocos.
Se adauga amestecul ud peste ingredientele uscate. Pe urma, se amesteca si nucile si fructele uscate.
Se pune cate o lingura din compozitie pe o tava de copt care nu se lipeste. Se pune la copt pana se rumenesc bine. Se lasa sa se raceasca 30 de minute. Fursecurile se pun intr-un recipient si se acopera.
Arată foarte bine, mulțumim pentru rețetă! ♥
ReplyDelete