Friday, June 12, 2015

Organic Baby devine Rangali

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog! Astazi va aduc vesti despre un binecunoscut magazin online cu produse bio si naturale despre care m-ati mai auzit vorbind pe canalul meu de YouTube. Este vorba de Organic Baby, care cu ocazia implinirii a 6 anisori, sarbatoresc printr-un rebranding. Noul lor nume va fi Rangali.


Sub sloganul Be naturally beautiful ei introduc un nou concept, care se adreseaza acum fiecarui membru al familiei si nu doar bebelusilor si copiilor.

Rangali are o gama completa de produse organice si naturale non-food, de la produse pentru bebelusi, mamici si tatici, la produse pentru casa, tineri si toti aceia care vor sa adopte un stil de viata cat mai sanatos.

Rangali distribuie mai ales marci de produse cosmetice din Anglia, tara cu cel mai exigent organism de certificare organic Soil Association, dar si produse organice si naturale din Germania, Canada sau SUA.

Produsele pe care le-am incercat pana acum de la ei sunt urmatoarele:
  1. Solutie fara miros pt. vase/biberoane (Earth Friendly Products)
  2. Dezinfectant pentru jucarii si camera bebelusului (Earth Friendly Products)
  3. Detergent lichid rufe bebelusi (Earth Friendly Products)
  4. Demachiant cremos cu nuca de cocos (Odylique)
  5. Ceara naturala de zahar pentru epilare Oriental (Simoun)
 Pentru fiecare dintre aceste produse, puteti gasi un review detaliat pe canalul meu de YouTube.

Sper ca va plac sa voua produsele naturale si bio, iar daca ati incercat vreun produs minunat de la Rangali, nu uitati sa imi lasati recomandarile voastre in comentarii.

Va pup, Dora!




No comments:

Post a Comment