Tuesday, June 23, 2015

Dress Wishlist Adona.ro

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog! As vrea sa va arat un wishlist cu cateva rochite simpatice de pe site-ul Adona.ro. Cred ca ati mai auzit deja de acest site, in special in contextul gentilor/posetelor simpatice pe care le comercializeaza. Dar stiati ca au si rochii si imbracaminte de dama??? In caz ca nu, cititi in continuare pentru a descoperi trei dintre modelele mele preferate.


Eu fiind o persoana mai rotunjoara si cu burtica ramasa dupa nastere, am ales cateva rochite care sa nu scoata in evidenta defectele, ci sa evidentieze atuurile si formele feminine.

Mea este o rochie casual intr-o nuanta nude. Croiala aceste rochii este una lejera, gandita in asa fel incat sa ofere lejeritate in miscare clientelor noastre. Rochia Mea este simpla astfel incat lasa libertate accesorizarii. Poarta acest model in stil casual, cu pantofi stiletto in nuante tari sau cu balerini simplii.

Rochia Mea (99 lei)

Rochia office Mazie are maneci trei sferturi si acopera genunchii. Talia este bine marcata, iar decolteul in „V” pune bustul in evidenta. Mazie este o rochie trendy, potrivita pentru orice varsta si statura. In talie este accesorizata cu mici pense si fronseuri, care ii dau un aer jucaus.

Rochia Mazie (99 lei)

Rochia office Odele are culoarea roz si este croita intr-un stil clasic, feminin. Decolteul `en coeur` si semimanecile o sa va dea un aer romantic, cand o imbracati. Modelul versatil va permite purtati rochia office Odele cu succes la serviciu, dar si in timpul liber. Fusta acestui model este in clos, iar talia bine marcata.

Rochia Odele (199 lei)
Adona.ro ofera livrare prin curierat rapid (9 lei Bucuresti si 16 lei in restul tarii), iar plata se face ramburs. Produsele pot fi returnate in 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

Care e preferata voastră? Ati comandat rochite de la Adona.ro pana acum?

2 comments: