Sunday, September 28, 2014

www.photofancy.ro - huse personalizate pentru telefon

Buna fetelor, bine ati revenit pe blogul meu! Pentru astazi v-am pregatit un review al huselor personalizate pentru telefon de pe site-ul www.photofancy.ro In caz ca nu ati auzit de cei PhotoFancy, ei se ocupa de produse personalizate de toate felurile: de la tricouri, cani, calendare, brelocuri, huse de protectie (iPhone, iPad, Galaxy, HTC, LG, Nexus, Sony), genti si multe multe altele.


Eu am ales sa imi customizez pe site o husa de protectie pentru iPhone 5 (pret incepand cu 42.8 lei). Am optat si pentru bara de protectie, care este o parte cauciucata pe latura ingusta a telefonului (gen "bumper") pentru ca am prostul obicei sa imi scap telefonul.

M-am jucat cu softul de pe site si am oscilat intre colaj de poze sau doar una singura. Pana la urma m-am decis sa aleg o singura poza cu un pantof Christian Louboutin, cu arhicunoscuta talpa rosie.


Softul mi s-a parut simplu de utilizat, si ce mi-a placut foarte mult e ca te avertiza daca calitatea/rezolutia pozei nu era suficient de mare pentru a iesi clara pe carcasa telefonului. O functionalitate foarte utila dupa parerea mea! Am facut un scurt tutorial despre folosirea softului de editare de pe site si il puteti vedea aici.

Partea unde este imprimata poza are aspect lucios si desi am folosit husa de aproape 2 saptamani, nu au aparut nici un fel de zgarieturi pe ea. Bara de protectie are aspect mat, dar daca te uiti de aproape pare sa aiba mici particule sclipicioase, foarte discrete. Bara de protectie este cauciucata si ajuta si la scoaterea husei, fara sa fie riscul ca acesta sa se crape, pe langa factorul de protectie la socuri/cazaturi.


Sunt foarte multumita de husa de protectie, dar as dori sa mentionez un singur minus legat de bara de protectie. Nu stiu daca este numai la husa mea, dar in unul dintre colturi unde pare sa fie imbinarea barei de protectie agata putin. Acum ma gandeam cu ce sa il pilesc, sau daca sa il las asa.

Imi place conceptul de a-ti personaliza husa la telefon cu ce imagine doresti, fie cu o poza cu persoana iubila, copilul sau un moment deosebit. Un cadou personalizat, este intotdeauna deosebit.

Produsele sunt gata pentru livrare in 24 de ore, iar livrarea se face prin FanCurier si costa 19.9 lei.

Voi ati incercat produsele personalizate de la PhotoFancy?

4 comments: