Monday, September 8, 2014

Flormar - magazin nou in Bucuresti

Buna fetelor, bine ati revenit pe blogul meu! Astazi revin cu noutati despre un brand tare drag mie ... Flormar.

Ca o etapa fireasca in evolutia brandului Flormar, la începutul lunii septembrie 2014 a fost inaugurat cu mare fast cel de-al 16 punct de lucru si al 6 magazin din Bucureşti într-o locatie cu totul noua –  in incinta Mall-ului Vulcan - situat pe Str. Sebastian, nr. 88.


La deschidere au participat in calitate de invitati speciali, reprezentanti ai companiei, personalitati din lumea showbiz-ului autohton, parteneri ai companiei noastre si make-up artistii Flormar, care au prezentat tendintele toamnei si au machiat clientii. Nu au lipsit, desigur, nici cadourile si surprizele.  


Punctul de atractie l-a constituit conceptul pe care Flormar l-a lansat in aceasta toamna – „This is me” – format din cele 3 stari pe care fiecare femeie le parcurge la un moment dat – Cool, Elegant si Crazy. 


Flormar este prezent de aproape 70 de ani, in lume in 80 de tari, pe 6 continente si de 5 ani in Romania.  Inca din primii ani de la aparitie a devenit nr. 1 pe piata in materie de oja si s-a mentinut  pana in momentul de fata in raporul calitate - pret. 


Pozele de mai sus imi starnesc invidia, intrucat in Cluj-Napoca trebuie sa ne multumim doar cu stand-ul din Polus Center unde diversitatea nu este nici pe departe asa de mare ca in magazinul nou lansat in Bucuresti.  Fetelor din Bucuresti sunteti foarte norocoase!

Va pup, Dora!No comments:

Post a Comment