Wednesday, June 4, 2014

Biola - Orange Blossom Amber Peeling Review

Buna fetelor, bine ati revenit pe blogul meu. Astazi vreau sa va vorbesc despre Orange Blossom Amber Peeling de la Biola Cosmetica. Acest peeling l-am cumparat de la Beauty Forum Cluj, cand cei de la Biola au avut reducere 30% la stand in cadrul evenimentului.


Produsul mi-a atras atentia deoarece era targetat tenului uscat, iar eu in special in sezonul rece am de-a face cu zone uscate in care pielea pur si simplu se descuameaza. Desi am promis de 100 de ori ca nu o sa imi mai cumpar scruburi noi, deoarece am deja cateva, plus imi pot face chiar eu unul pe baza de cafea, acesta parea asa de interesant incat nu m-am putut abtine. Ingredientele active, ambra si florile de portocal mi-au atras si ele atentia si mi s-au parut inedite.

Stiati ca ambra este o substanță ceroasă, brună-cenușie, cu miros de mosc, formată în intestinul unei specii de cașalot și care se folosește în parfumerie. Eu una nu am stiut.

Descriere produs:
  • Este peelingul ideal pentru intinerirea tenului uscat si matur. Granulele ambrei asigura curatarea deosebita a tenului sensibil si uscat in timp ce extractul de coada soricelului si solidago cu efect antiinflamator si vitaminele E, C, si B ajuta la regenerarea si intinerirea tenului.
  • Mod de utilizare: Se aplica pe tenul curat. Se maseaza usor cu mainile umede timp de 3-5 minute pe ten, gat si decolteu dupa care se clateste bine cu apa. Se recomanda folosirea produsului o data la 10-14 zile.  
  • Gramaj: 50 ml
  • Pret: ~72 RON
  • Disponibil: www.biorose.ro
Produsul vine intr-un ambalaj foarte elegant si calitativ, atat cutia de carton cat si borcanasul propriu-zis, care are o forma tare interesanta de diamant.


Produsul are culoarea terciului de ovaz si asa in aparenta este cremos, dar de fapt are o textura grunjoasa pe care eu nu am mai intalnit-o la un scrub pentru fara. Contine multe particule foarte foarte fine, dar puternic abrazive, care exfoliaza foarte bine pielea, dar in acelasi timp fara a ranii. Mirosul este unul placut si discret, care aduce a uleiuri esentiale.


Una peste alta, mie mi se pare un produs minunat si vi-l recomand cu mare caldura. Voi l-ati incercat?

4 comments:

  1. Arata foarte bine si sunt convinsa ca si treaba si-o face foarte bine!Te pup Dora!

    ReplyDelete
  2. Pare bun , chiar ca arata ca un piure ! :) Oricum , m-ar tenta acest produs ! ;)

    ReplyDelete
  3. nu se potriveste tipului meu de ten, dar ambalajul e asa de dragut ca e un lux sa stea pe etajera din baie! :*

    ReplyDelete