Ingrediente:
- 700 gr. de carne tocata;
- 2 cepe;
- 4 cuburi de branza topita cu ciuperci;
- 200 gr. ciuperci;
- 1 castravete crud;
- 100 gr. cascaval;
- 4 baghete;
- 4 linguri ulei;
- 6 linguri ketchup;
- sare;
- piper;
Mod de preparare:
Ceapa
se curata si se toaca marunt. Se pune la calit in ulei incins, se
adauga carnea si se prajeste bine amestecandu-se continuu. Se adauga
apoi branza topita, ketchup-ul si ciupercile taiate marunt. Castravetele
se taie feliute. Baghetele se taie in doua, pe lungime. Se aseaza cu
partea taiata in sus, intr-o tava unsa cu unt. Se pun pe baghete
feliutzele de castravete, apoi umplutura de carne. Se rade cascaval si
se dau la cuptor pentru 10 minute. Se servesc calde sau reci.
Pofta buna sa aveti fetelor!
yummy, arata bine...cred ca merge mai bine cu castravete murat..multe grasimi, dar cred ca e delicios!
ReplyDeleteCe bine arata! Cred ca este tare buna. :-*
ReplyDelete