Saturday, March 4, 2017

Review iWhite 2 Instant - kit pentru albirea dintilor

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog. Dupa cum probabil ati vazut pe pagina mea de Facebook am avut norocul sa pot incerca gratuit kit-ul pentru albirea dintilor iWhite 2 Instant in cadrul campaniei desfasurate de BuzzStore.

Produsele iWhite 2 Instant sunt disponibile exclusiv in farmaciile Sensiblu.

In pachet am primit:
  • Pasta de dinti cu efect de albire (mai multe detalii gasiti aici)
  • Apa de gura cu efect de albire (mai multe detalii gasiti aici)
  • Kit pentru albirea profesionala a dintilor (mai multe detalii gasiti aici)
Acest sistem de albire promite sa albeasca dintii in profunzime cu PAP si micro-cristale, sa previna aparitita petelor si sa restaureze smaltul dintilor. Ce mi se pare mie ca ar fi fost util in acest pachet, ar fi o "rigla" cu diferite nuante de dinti, ca sa poti sa identifici clar de unde ai inceput si unde ai ajuns la finalul tratamentului.

Kitul promite o albire a dintilor cu pana la 8 nuante, dar cel putin mie mi-a fost greu sa determin cu ochiul liber cat de mult s-a schimbat nuanta dintilor. Nici nu aveam probleme mari de nuanta, ca sa pot obtine rezultate radicale, dar fiindca consum zilnic cafea si destul de des vin rosu (cauzatori de pete si pigmentatie) am zis ca merita incercat.

In primul rand as vrea sa sa spun ca am folosit pasta de dinti si apa de gura, de cel putin 2 ori in fiecare zi de cand am primit pachetul. Pasta de dinti mi se pare ca curata foarte bine dintii si are o aroma placuta, fresh. Dupa o clatire cu apa de gura (fara alcool), pur si simplu mi se parea ca dintii au o stralucrire aparte, iar respiratia ramanea foarte proaspata.

Kitul profesional pentru albire acasa contine 10 tavite, gata dozate cu gelul pentru albire care pot fi folosite pentru 5 utilizari (cate o tavita pe dintii de sus si de jos la fiecare sedinta). Totul este impachetat individual. Tavitele trebuie tinute in gura timp de 20 de minute (eu le purtam la dusul de seara), iar substantele active sunt hidroxiapatina si cristale albe. Produsul nu mi-a cauzat nici un fel de sensibilitate a dintilor, mi s-a parut gentil si tavitele mi s-au potrivit perfect, chiar daca nu am cei mai drepti dinti. Se recomanda folosirea kitului de albire timp de 5 zile consecutiv pentru rezultate optime.

Si acum intrebarea cea mai importanta: daca mi se pare ca mi-a inalbit dintii? Raspunsul este ca nu am observat nimic radical. Sotul meu imi zice ca nici nu aveam ce inalbii, dar stiti cum suntem noi femeile, mereu simtim ca este loc de mai bine. 

Pasta de dinti si apa de gura, mi-au placut in mod deosebit, mi se par foarte eficiente in curatarea dintilor si gura ramane perfect curata si cu o aroma proaspata. Cat despre kit-ul de albire, pentru nuanta de la care am pornit eu, nu  mi-a oferit o schimbare radicala.

Voi ati incercat produsele iWhile 2 Instant? Ce rezultate ati obtinut?

Va pup,
Dora

2 comments:

  1. Am încercat și eu tratamentul, iar părerea mea este pe blog: https://konico34.wordpress.com/2017/02/26/testate-tratament-pentru-albirea-dintilor-iwhite2-instant/
    Interesant articol!

    ReplyDelete
  2. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    ReplyDelete