Saturday, September 27, 2014

Mini haul ELF

Buna fetelor, bine ati revenit pe blogul meu! Cei de la ELF Romania se intrec in oferte tentante, iar saptamana trecuta am cedat si am plasat o comanda mica. 

Aveau activa pe site o reducere de 25% la toate produsele, iar cum Warm Bronzer-ul din Gama Studio imi era pe terminate, acesta a fost primul produs pe care l-am adaugat in cos (pret intreg 22 lei). L-ati mai vazut la mine, este preferatul meu si il folosesc zilnic pe toata fata cu o pensula pentru pudra pufoasa pentru a-mi uniformiza culoarea tenului si a-i oferi mai multa caldura.


Urmatorul produs care m-a tentat a fost Under Eye Concealer & Highlighter tot din Gama Studio (pret intreg 22 lei). Nu l-am mai incercat pana acum, dar sper sa imi placa.


Eyelid Primer din Gama Essential (pret intreg 9 lei) este un produs tare bun pe care l-am avut de mai multe ori. Mie imi place tare mult si are un pret foarte accesibil. Fardurile imi rezista perfect si nu se aduna in pliu. Singura problema este ca are o cantitate cam mica si se termina destul de repede.


 Un produs tot la prima incercare este Long-lasting Lustrous Eyeshadow din Gama Studio nuanta Soiree (pret intreg 22 lei). L-am vazut pe canalul de YouTube EmilyNoel83 si asta m-am determinat sa il cumpar. Am optat pentru o culoare potrivita pentru toamna si vreau sa spun ca este SUPERBA. Revin cu un review complet dupa ce o mai folosesc putin.


De mult am dat tarcoale Glitter Primer-ului din Gama Essential (pret intreg 15 lei), dar nu l-am cumparat pana acum. Sunt tare curioasa sa il incerc, atat cu farduri normale cat si cu unele cu bucati de sclipici mai consistent, care stim cu toate ca au tendinta sa ne pice pe obraji in timp ce ne machiem.


Asta a fost mica mea comanda, as fi tare curioasa sa aflu care sunt must have-urile voastre de la ELF. Sper sa mi le lasati in comentarii!!!

Va pup!

4 comments:

  1. eu nu am produse elf....dar sunt dragute ale tale :)

    ReplyDelete
  2. Eu detin pensule de la ei, spray-ul fixator,un primer si 2 rujuri...ma tenteaza glitter primerul...

    ReplyDelete
  3. Nu am incercat pana acuma nici un produs elf dar in curand am sa fac si eu o mica comanda pe site-ul lor. Ma tenteaza putin Under Eye Concealer & Highlighter. Abia astept sa vad ce parere ai despre el. :3 Te pup dulce, dulce!

    ReplyDelete
  4. Am avut eu concealerul acela cu iluminator. A fost primul meu concealer si mi-a placut, l-am avut acum 3 ani sau 4, nici nu mai stiu, dar asa imi amintesc ca mi-a placut. Fardul acela arata tare bine. Eu am niste farduri minerale de la ei si imi plac tare mult

    ReplyDelete