Wednesday, September 3, 2014

Rouge Boutique - produse profesionale Trind

Buna fetelor, bine ati revenit pe blogul meu. La inceputul verii probabil ati vazut ca am primit un pachet surpriza de la Rouge Boutique. Rouge Boutique este un magazin online dedicat comercializarii produselor profesionale Trind.


A fost pentru prima data cand am auzit de acest brand olandez fondat in 1988. Cei de la Trind Cosmetics sunt implicati in ingrijirea si intretinerea unghiilor naturale, a mainilor si picioarelor de peste 25 de ani. Ofera solutii pentru fiecare problema a unghiilor. De asemenea ofera si o gama variata de oje care contin ingrediente nutritive pentru unghii. 

Am avut ocazia sa incerc doua produse de la acest brand, este vorba despre setul tratament cu keratina si o oja pentru unghii Caring Color in nuanta CC119.
 
Descriere produs: Setul Tratament cu Keratina de la Trind este un puternic întaritor de unghii. Acesta este un tratament eficient creat pentru a veni in intampinarea persoanelor cu unghii fragile sau subtiate ca urmare a folosirii unghiilor cu gel sau expunerii la anumiti solventi si la poluarea ambientala.

Setul contine: 
- Lac Protector cu Keratina pentru Unghii
- Regeneratorul cu Keratina pentru Unghii
Pret: 75 lei


Am folosit setul constant de cand l-am primit. Mi-am masat unghiile cu balsamul pana s-a absorbit complet, iar apoi am aplicat lacul protector. Lacul protector are o nuanta laptoasa usor translucida si se potriveste bine si pentru o manichiura french.

Dupa aproximativ doua luni de folosire, se observa pe unghiile mele o demarcatie clara de cand am inceput sa il folosesc.

La capitolul intarire am observat rezultate moderate, nimic spectaculos, dar la capitolul aspect (inalbire si prevenire a patarii unghiilor) mi se pare de nota 10.


Descriere produs: Gama Trind Caring Colors Lacquer a fost special creata ca un sistem de tratament si ingrijire. Rasfata-ti unghiile cu cele mai trendy și îndraznete culori pentru unghii seducatoare!

Pret: 40 lei

Nuanta incercata de mine este CC119, un rosu inchis - burgunde cu particule sidefate. Oja devine opaca din doua straturi, iar la capitolul rezistenta are o durata medie, cel putin pe unghiile mele si in conditiile in care spal vase fara manusi.

Nuanta este una foarte frumoasa si eleganta dupa cum se poate vedea si in poza de mai jos.

Vroiam sa va mentionez cateva produse super interesante care le-am vazut pe site. 

In primul rand cred ca nu sunt unica care am vazut la fetele din SUA ca au produse dedicate pentru subtierea ojei care s-a ingrosat (nu acetona). Cei de la Trind au si ei in gama un diluant pentru subtierea ojei. As fi curioasa sa vad ce poate sa faca un astfel de produs pentru ca fiecare cred ca am patit sa deschidem un lac pe care l-am uitat in colectie, doar ca sa constatam ca i s-a ingrosat consistenta si trebuie sa ne despartim de el.

Iar gama pentru ingrijirea mainilor si picioarelor are niste ambalaje foarte elegante si ne promit rasfat garantat si maini si picioare hidratate.

Va invit sa ii urmariti pe cei de la Rouge Boutique si pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele oferte. Iar daca vreti sa va inscrieti la newsletter-ul lor o puteti face aici.

Voi ati incercat produsele Trind?

1 comment:

  1. eu am descoperit produsele Trind in luma martie anul acesta. Mi-am rezolvat problema unghiilor care se exfoliau si de atunci nu ma mai despart de aceste produse

    ReplyDelete