Thursday, June 26, 2014

Gerblé - Expertul dietetic

Buna fetelor, bine ati revenit pe blogul meu! Dupa cum probabil ati vazut pe pagina mea de Facebook am avut placerea de a testa in cadrul campaniei BuzzStore biscuitii Gerblé. Sunt cele mai noi produse din fainuri integrale, netratate chimic in timpul stocarii, fara coloranti si conservanti, cu continut redus de zahar, sare si grasimi.


V-ati intrebat vreodata de ce francezii si in special frantuzoaicele nu se ingrasa, desi iubesc atat de mult mancarea? Raspunsul se regaseste in stransa legatura dintre francezi - mancare - placere si alegerea constanta a calitatii, autenticitatii si varietatii in detrimentul cantitatii. Acesta este asa numitul Paradox Francez. Am descoperit esenta acestui paradox in noua gama de biscuiti Gerblé. Marca cu traditie de peste 30 de ani in Franta, Gerblé a fost recent votata de frantuzoaice drept marca preferata de dietetice.


Am primit spre testare/degustare cate un pachet din:
- Gerblé Expert Dietetic Biscuiti Musli-Fructoza
- Gerblé Expert Dietetic Biscuiti Omega 3 Castane-In
- Gerblé Expert Dietetic Biscuiti Soia-Smochine
- Gerblé Expert Dietetic Biscuti Tarate-Ovaz
- Gerblé Expert Dietetic Biscuti Miere-Susan


Fiecare cutie contine intre 16-24 de biscuiti (in functie de sortiment) impachetati in 4/8 pachetele individual ambalate, potrivite pentru o gustare. Foarte practic de pus in poseta pentru a-i lua cu noi la birou pentru momentele cand ne e pofta de ceva dulce sau ni sa facut foame. Dar fara sa ne simtim vinovate ca am mancat ceva care sa ne compromita dieta, deoarece au continut scazut de zahar, sare si grasimi.


Este de mentionat ca biscutii sunt foarte satiosi, dupa 2-3 biscuiti senzatia de foame dispare. Luate la birou impreuna cu un fruct constituie gustarea ideala. Toti biscutii au fost deliciosi la gust, dar cred ca locul 1 as spune ca au fost cei cu soia si smochine.

Produsele pot fi cumparate din magazinul online Nutrivita avand preturi de ~10 lei cutia. Eu sper sa apara in curand si in supermarketuri de unde ne este mult mai practic sa ii cumparam. Nu sunt cei mai ieftini biscuti, dar daca sunteti la dieta si totusi doriti sa mancati ceva delicios care sa nu aiba un aport caloric mare, va recomand cu mare drag acesti biscuti.

Va pup, Dora!

2 comments:

  1. Sunt deja in supermarketuri, eu cumpar de vre-un an si ceva din Carfour, Cora, chiar si Mega Image.

    ReplyDelete
  2. Salut, imi cer scuze pentru spam, dar vreau sa te invit la un concurs cu premii in bani!
    http://literestacojii.wordpress.com/2014/07/02/concurs-avbs/
    Mai sunt numai 14 zile in care poti participa!
    Te pup!

    ReplyDelete