Tuesday, January 20, 2015

Exfolimate - un produs inedit pentru exfoliere


Buna fetelor, bine ati revenit pe blog. Dupa cum ati vazut pe pagina mea de Facebook am primit acum cateva saptamani spre testare o unealta foarte interesanta pentru exfoliere numita Exfolimate.



Kitul este format din: 
- doua unelte pentru exfoliere, una mai mica pentru fata si una mai mare pentru corp;
- doua accesorii pentru incheietura mainii, astfel incat la dus sa nu ne alunece din mana.

Produsul este unul foarte inedit si nu am mai vazut ceva similar pe piata. In general eu foloseam pentru ten produse cosmetice exfoliante (mecanic sau chimic), iar pentru corp niste manusi exfoliante care se gasesc in supermarketuri in zona cu bureti si lufe. 

Produsul se foloseste la dus (pentru trup) si dupa demachiere pentru fata, pe pielea umeda. Pur si simplu se tine intr-un unghi de 90 de grade pe piele, se aplica o presiune usoara si se aluneca usor peste piele. Dupa folosire, se curata cu putina apa calduta si se lasa la uscat.

Eu una am simtit ca functioneaza si mai bine daca pielea era acoperita cu un strat subtire de gel curatare/gel de dus. Am simtit ca aluneca mai bine pe piele si exfolierea parea sa fie profunda.

Exfoliaza foarte bine, dar mi se pare ca functioneaza cel mai bine pe locurile netede fara denivelari: obraz, frunte, gat etc. si este putin mai greu de manuit in zona nasului spre exemplu. Si cel pentru corp face treaba buna, dar parca dureaza mult mai mult pana iti exfoliezi tot corpul, decat daca folosesti niste manusi exfoliante pentu ca "raza de actiune" a lamei este mai mica decat suprafata palmei.

Secretul acestui produs consta in tehnologia inovatoare micro-canal  care este gravata in marginea de metal neted. Aceste micro-canaluri ridica usor si elimina celulele moarte si alte particule pentru a aduce la iveala pielea tanara.
Desi actiunea Exfolimate este mecanica prin lama sa metalica, ea nu este absolut deloc ascutita, nu exista riscul de zgarieturi sau taieturi. De asemenea, nu afecteaza cu nimic pufuletul de pe fata sau parul de pe trup, el ramane la locul lui, tot ce este indepartat este tratul de celule moarte de la suprafata pielii.

Desi vine cu doua accesorii care se prind de unealta de exfoliere pentru a nu fi scapata din mana, eu nu am simtit nevoia se le folosesc. Nu mi-a alunecat deloc din mana, nici la dus, nici cand l-am folosit pentru fata.

Produsul este disponibil pe Amazon si costa 29.99 $. Puteti gasi mai multe detalii interesante pe pagina de Q&A a celor de la Exfolimate.

2 comments:

  1. ce bine arata, asa ma tenteaza sa il achizitionez si eu :)

    ReplyDelete
  2. inainte eram super fan produse de exfoliere fizica, sau abraziune, acum incerc sa reduc folosirea lor. cu toate, astea, arata f. bine acest produs.

    ReplyDelete