Sunday, January 18, 2015

FoodPanda - descopera restaurante noi in orasul tau

Buna fetelor, bine ati revenit pe blog. Sunt printre norocosii care nu trebuie sa se intrebe in fiecare zi la birou, ce si unde o sa mananc azi la amiaza. Asta pentru ca firma la care lucrez are printre beneficiile pentu angajati, masa de amiaza servita in cadrul firmei. Pentru restul lumii, insa masa de amiaza poate fi destul de frustanta. Daca iesi in oras, de obicei prinzi super aglomerat la restaurante sau la autoservire. 

O alternativa super buna care vine sa elimine frustrarea si incertitudinea din masa de amiaza este FoodPanda.


FoodPanda este un serviciu online pentru comenzi de mancare de la restaurantele din Arad, Brasov, București, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu si Timisoara. Este disponibil atat prin site, cat si prin aplicatiile lor mobile pentru Android, iOS si Windows Phone.

De ce sa comandam prin FoodPanda? Pai simplu, daca esti indecis sau ai incerca ceva nou, FoodPanda te ajuta prin categoriile lor (Pizza, Mancare romaneasca, mancare chinezeasca, Mancare asiatica, fast food, mancare mediteraneana, etc.) sa descoperi noi alternative pentru a comanda mancare. 

Mie imi place foarte mult si functionalitatea prin care Foodpanda iti va arata cele mai bune restaurante din zona ta. Trebuie doar sa tasteazi adresa ta sau sa alegi locatia in care te afli de pe harta, iar FoodPanda iti arata cele mai bune restaurante din zona ta, care livreaza mancare la domiciliu.

De aici, oferta culinara a restaurantelor noi descoperite este doar la un click distanta.

Voi ati incercat acest serviciu?



No comments:

Post a Comment