Monday, April 28, 2014

Himalaya AyurSlim - Forma perfect naturala!

Buna fetelor, bine ati revenit pe blogul meu! M-ati auzit de nenumarate ori vorbind pe canalul meu de YouTube despre produsele Himalaya. Se gasesc de vanzare in supermarket-uri (Carrefour, Cora, etc.) si magazine naturiste, dar pentru gama completa puteti vizita magazinul lor online HBoutique,



Primul meu contact cu produsele Himalaya a fost dupa ce s-a nascut piticul meu, cand medicul de familie ne-a recomandat Bonisan, remediul anti-colici al celor de la Himalaya. S-a dovedit a fi ajutorul nostru de incredere in contra colicilor si am consumat 2 sticlute pana cand micutul Tudor a crescut si a scapat de ei.

Apoi incet incet am continuat sa incerc produse de ei, de la cunoscutul balsam de buze (foarte eficient si cu un pret mic mic), la crema de maini, sapunuri si interesantele produse pentru ingrijirea fetei pe baza de neem. Marea majoritate m-au impresionat.

Un produs care ma tenteaza de ceva timp si as vrea sa il incerc este suplimentul alimentar AyurSlim, recomandat pentru scaderea ponderala si mentinerea greutatii corporale.
     • Reduce pofta de mancare si apetitul pentru dulciuri
     • Nu contine cofeina sau efedrina
     • Pastreaza masa musculara, reducand doar depozitele de grasime
     • Regleaza nivelul colesterolului si al trigliceridelor
Administrare: 2 capsule cu 15 minute inainte de fiecare masa.


De cand am revenit la servici, sedentarismul si-a spus cuvantul. Plimbarile zilnice de 1-2 ore pe care le faceam inainte cu piticul au devenit doar o amintire. Ele au fost inlocuite cu 8 ore de stat pe scaun la birou, iar amiaza frugala pe care o consumam inainte, s-a inlocuit cu masa oferita de o firma de catering. Va puteti imagina ca toate acestea isi pun incet amprenta pe greutatea mea. 

Un ajutor care sa tina la distanta pofta de dulciuri este mereu binevenit in viata mea. Alaturi de hidratarea corespunzatoare si reducerea consumului de carbohidrati, sper sa ma ajute sa reduc kilogramele care s-au adunat, iar apoi sa imi mentin greutatea.

Voi ce produse de la Himalaya ati incercat? Care este preferatul vostru?

1 comment: