Friday, April 25, 2014

The ONE Collective

Buna fetelor, bine ati revenit pe blogul meu. Cred ca ne este tuturor cunoscuta firma Oriflame, eu cel putin am avut contact cu ea inca din vremea cand eram la liceu. De atunci a fost o constanta in viata mea, mereu incercand produse noi de la ei.

The ONE este noul brand de machiaj lansat de cei de la Oriflame in cadrul campanie 5. El este compus din trei game:
  • frumusete de zi cu zi;
  • mega impact;
  • ultra rezistenta.

Acest brand este compus din produse de machiaj must-have si versatile, ce bifeaza toate cerintele noastre in materie de frumusete. Sa va marturisesc, cele mai tentante produse sunt fardurile crema pentru pleoapa, care sunt disponibile in 8 culori minunate.


Probabil stiti deja ca binecunoscutele blogerite Mademoiselle Lorraine si Special Koko au avut onoarea sa faca parte din The ONE Collective si sa participe la lansarea oficiala a produselor in Stockholm. Acum Oriflame ne invita si pe noi sa intram in cea mai mare comunitate internationala de bloggeri - The ONE Collective. Ce oportunitate minunata!!!

Provocarea campaniei:

Pasul 1: In perioada 23 – 28 aprilie – ora 23:59, scrie pe blogul tau de ce iti doresti sa primesti noul brand de machiaj Oriflame. Oriflame va trimite până pe 4 mai pachetul pentru testare tuturor bloggerilor care au anuntat ca vor sa il primeasca, în mod gratuit. Pachetul de produse rămâne în posesia bloggerului.

Pasul 2: In perioada 5– 18 mai – ora 23:59, scrie pe blogul tau cum ti s-au parut produsele Oriflame (poze, video, avantaje, dezavantaje etc).

Premiile campaniei:
Se pun la bataie 50 de locuri la un workshop dedicat bloggerilor de fashion si beauty din Romania. Va fi o zi plina de surprize, unde vei avea posibilitatea de a afla de la profesionisti din domeniu totul despre cum sa ai un blog de succes si care sunt cele mai bune metode de promovare a blogului tau.

Suna asa de bine, asa ca daca aveti si voi un blog, nu ezitati sa va inscrieti. Mai multe detalii gasiti aici.

No comments:

Post a Comment