Wednesday, March 26, 2014

Kallos Latte - tratament pentru păr cu extract de lapte

Buna fetelor! Bine ati revenit pe blogul meu. Astazi as dori sa va vorbesc despre un produs deosebit de bun pentru parul uscat, care are si un pret foarte accesibil, este vorba despre masca de par Kallos Latte - tratament pentru păr cu extract de lapte. Produsul l-am descoperit datorita comentariilor de pe canalul meu de YouTube, care recomandau cu mare drag mastile de par Kallos si in special cea Latte. Asa ca va multumesc tare mult pentru recomandare!

Detalii produs:
  • Datorita proteinelor din lapte, parul va deveni matasos si stralucitor. Recomandat pentru par degradat, vopsit si permanent. Mod de utilizare: Folositi pe par spalat, umed, iar dupa 5-10 minute clatiti.
  • Disponibil in varianta de 275 ml si 800 ml.
  • Pret: ~5.99 lei (varianta mica) ~12.99 lei (varianta mare).
  • Il puteti gasi in majoritatea supermarketurilor: DM, Carrefour, Cora, Auchan etc dar si in magazinul online al celor de la Kallos www.ecosmetix.ro
In primul rand as vrea sa mentionez ca eu am parul cret, lung, des si uscat. Il spal de 2 ori pe saptamana, moment in care il si descalcesc/piaptan complet. In cursul saptamanii, folosesc doar cand e necesar piaptanul ca sa nu imi stric forma buclelor si sa nu mi se "infoaie" parul.

Ma bucur foarte mult ca am descoperit acest produs. Ma cunoasteti deja si stiti ca imi plac produsele accesibile care functioneaza, fara nici un dubiu acesta masca este un astfel de produs. 

Produsul are o textura cremoasa cu o densitate medie si miroase foarte bine a vanilie. Hidrateaza foarte bine parul. 

In general o aplic si o las sa actioneze in timp ce imi descurc parul cu piaptanul meu cu dintii rari. Dar am lasat-o sa actioneze si 10 minute, dupa cum se mentioneaza pe produs si rezultatele au fost si mai bune. Parul fiind hidratat, buclele se formeaza mai bine dupa ce se ususca parul si efectul de "frizz" nu mai apare sau nu este asa de puternic. Va puteti imagina ca descurcarea parului cret este mult mai usora atunci cand un astfel de produs este aplicat pe par. 

Va recomand cu mare drag sa incercati acest produs, eu am luat varianta mica pentru a ma asigura ca se potriveste parului meu si ca o sa-mi placa. Cu siguranta data viitoare voi achizitiona produsul in varianta mare, care are un raport mai bun cantitate pret.

Voi ati incercat aceasta masca de par? Ce produse Kallos imi mai recomandati?

4 comments:

  1. Deşi nu mă împac sub nicio formă cu măştile de păr, trebuie s-o încerc şi pe aceasta. Îţi mulţumesc pentru părerile împărtăşite, Dora. Toate cele bune! :-)

    ReplyDelete
  2. Da, este foarte buna. Mie imi place ca are o textura usoara si nu-mi imcarca parul. Dar trebuie sa recunosc ca o prefer pe cea cu placenta , amandoua sunt geniale, dar aceea este parca un pic mai buna! Te puuuup Dora!!!

    ReplyDelete
  3. Este una din cele mai bune masti pe care le-am folosit! Cat am fost in Romania am tot folosit-o ,am un par cret,dificil,incurcat,iar pentru 2 ani parul meu a fost blond si nu reuseam sub nici o forma sa il descurc,insa acesta masca isi facea treaba. Tanjesc dupa mea,deoarece unde locuiesc acuma nu o gasesc dar cu siguranta va aparea in primul colet din Romania.Imi place foarte mult blogul tau si te invit daca ai placerea pe blogul meu : http://pasiunisifrumusete.blogspot.fr

    ReplyDelete