Thursday, February 20, 2014

Review solutia pentru scos pete Nufar

Buna fetelor! Bine ati revenit pe blogul meu. Astazi as dori sa va vorbesc despre un produs care m-a ajutat foarte mult la spalarea hainelor si anume Solutia pentru scos pete Nufar (produsa de Farmec - Cluj-Napoca).

Dupa cum multe dintre voi stiti sunt mamica unui minunat baietel de aproape 10 luni. Desi am asteptat cu mare nerabdare sa incepem diversificarea in jurul varstei de 6 luni, ea a venit cu un nou set de probleme ... petele. Pana atunci nu imi imaginam cat de rau poate sa pateze o banana sau o para, pentru ca un om mare nu prea are ocazia sa se pateze cu asa ceva (noi ne patam cu cafea :D spre exemplu).

Dupa o perioada de frustrari si incercari esuate la care ati fost si voi martore pe YouTube, unde va marturiseam ca nu reusesc sa scot petele din baveticile baietelului meu, la inceputul lunii ianuarie eram in raionul cu detergenti de la Kaufland, cautand un detergent pentru pete si mi-a atras atentia produsul acesta. A costat doar 8.75 RON, un pret foarte bun dupa parerea mea.


Detalii produs oferite de producator:
  • vine intr-o sticluta cu pulverizator de 500 ml;
  • se poate folosi si pentru tesaturi albe si colorate - nu contine clor (un lucru binevenit, deoarece de multe ori hainele patate nu sunt complet albe);
  • elimina pete de alimente (ulei, untura, fructe, ketcup, vin rosu, legume, ciocolata, ceai, cafea, lapte, etc.), motorina, vaselina, machiaj (ruj, fond de ten, fard, mascara), sange, transpiratie, pix, cerneala, carioca.

Detalii de utilizare oferite de producator: Agitati produsul inainte de utilizare. Pulverizati direct pe pata, frecati usor cu o perie sau un burete, lasati sa actioneze 10-20 de minute, dupa care spalati in mod obisnuit cu detergent (in masina de spalat sau manual). Petele vor disparea numai dupa spalare. Pentru petele deosebit de persistente operatiunea se poate repeta. In cazul tesaturilor dificile se recomanda utilizarea unui test pe o zona ascunsa a materialului (spatele mansetelor, gulerelor, etc). Se recomanda utilizarea manusilor de protectie la frecare. Pentru indepartarea petelor de pe covoare, tapiterii, canapele si saltele se impune clatirea depa efectuarea operatiunii.

Eu sunt foarte multumita de acest produs, scoate cu succes pentele de mancare de pe hainutele baietelului meu si de pe fata de masa pe care mancam eu si sotul meu. Eu pulverizez solutia pe hainele patate (strict pe pata) inainte sa le introduc in masina de spalat, nu a fost necesar sa frec cu peria pana acum, apoi pana introduc restul hainelor in masina, dozez detergentul, etc. las produsul sa actioneze. 

Am fost atat de multumita de rezultate, incat am recumparat produsul, de data aceasta in varianta de 1 L care are un raport cantitate/pret mai bun. A costat 13.99 RON, tot de la Kaufland. Am de gand sa reumplu recipientul cu pulverizator care face foarte usoara aplicarea pe pata a produsului.

 Va recomand cu mare drag acest produs, care pentru mine a functionat si m-a scutit de frustrarea de a scoate haine din masina de spalat si sa sconstat ca au mai ramas pete pe ele. Voi l-ati incercat?

11 comments:

  1. Da il folosesc de cand a aparut si nu am gasit pata care sa-i reziste . Nu am reusit sa scot in totalitate petele vechi dar sau mai estompat .... dar cele care le-am facut si au fost imediat pulverizate cu solutia de la farmec nici nu exista. Poate la inceput nu am fost multumita de el fiindca nu respectam instructiunile de folosire si l-am criticat celui care l-a recomandat dar dupa ce l-am folosit conform instructiunilor ma facut fanul ei

    ReplyDelete
  2. Eu am un baietel de 1 an si 2 luni si ma chinui de pe la 6 luni sa scot petele de piure de legume insa fara succes. Am folosit tot felul de bavetici de plastic insa acum ca nu le mai vrea (trage de ele pana le desface) e un adevarat chin cu petele de mancare. Pe cele albe le-am bagat la clor insa pe cele colorate...
    Mi-ai dat o idee foarte buna cu acest produs, am sa-l caut si eu in cora :)

    ReplyDelete
  3. Acel gen de produs ce e bine de avut în casă. Şi eu îl voi căuta, mulţumim pentru pont! ♥

    ReplyDelete
  4. o sa-l incerc si eu :). acum folosesc vanish, dar nu a scos toate petele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu am avut succes cu Vanish, desi am incercat si in formatul pudra si in cel lichid.

      Delete
  5. Nu l-am incercat, dar o sa-l cumpar cu siguranta pentru ca am si eu cateva pete de care vreau sa scap.

    ReplyDelete
  6. Atenție mămici!!!!
    Nu aplicați acest produs pe hainele bebelușilor/copiilor mici!!!
    Este foarte toxic pt ei!
    Mai bine pătați decat pe la camerele de așteptare la dermatolog!!!!

    ReplyDelete
  7. Salut si daca a ramas pata de la nufar cu ce o scot:))

    ReplyDelete