Friday, February 21, 2014

Persil Expert Gel

Buna fetelor! Bine ati revenit pe blogul meu. Daca ma urmariti pe Facebook probabil ca ati vazut ca am fost aleasa de BuzzStore pentru a testa noul detergent sub forma de gel Persil Expert.


Kit-ul de buzz de la Persil a continut:
  • detergentul Persil Expert Gel (1,46 L) pentru 20 de spalari;
  • 10 mostre de 73 ml;
  • 11 brosuri informative;
  • 11 vouchere de reducere;
  • 1 prosop cu logo-ul Persil (e foarte moale si deja si-a gasit loc in baia mica).
Am folosit detergentul timp de 2 saptamani si vreau sa va spun ca imi place. Eu spal hainele de 60 de grade pe cele albe si la 30 de grade pe cele colorate, iar pentru petele dificile de mancare (facute in special de baietelul meu) am intervenit cu solutia mea pentru pete. 


Ce mi-a placut mult la acest detergent este faptul ca nu lasa reziduuri pe hainele spalate, stiti senzatia aceea ciudata cand scoti din masina hainele spalate cu detergent pudra si cand le atingi simti ca parca nu s-au clatit perfect? Cu acest detergent aceasta problema nu mai exista. Sticluta este compacta si usor de depozitat, capacul este gradat pentru a putea masura usor cantitatea de gel necesara in functie de duritatea apei si de gradul de murdarire a hainelor (tabelul cu aceste informatii aflandu-se pe spatele sticlei).

Varianta aceasta este recomandara pentru haine albe si deschis colorate. Poate fi folosit atat in masina de spalat automata cat si pentru spalarea manuala. Daca il folositi pentru spalarea cu masina, detergentul poate fi adaugat atat in sertarasul pentru detergent cat si direct in cuva masinii de spalat.

Mai exista inca trei variante disponibile, doua pentru haine colorate si una pentru piele sensibila.

Daca va tenteaza acest detergent, vreau sa va spun ca in acest week-end il puteti gasi la Kaufland cu reducere de 25% folosind cuponul din revista magazinului.


Iar pentru mamicile inscrise in programul Babybonus desfasurat de DM, pot gasi in carnetelul cu reduceri un cupon pentru 20% reducere pentru varianta Sensitive a detergentului Persil Gel.


Voi l-ati incercat? Ce preferati detergentul pudra, gel sau capsule?

2 comments:

  1. Veni,Vidi,Vinci ! :)))
    Am testat si eu detergentul Persil Expert Gel si pot sa spun ca in procent de 95% am fost foaaaaarte multumita :) .Procentul de 5% nemultumire vine din faptul ca n-am reusit sa scot niste pete de rugina de pe niste blugi albi desi chiar m-am straduit :( .
    Dar cum am zis 95% sunt foarte multumita , se depoziteaza foarte usor,n-au mai ramas reziduuri de detergent pe hainute , miroase demential si persista mirosul .
    In concluzie :din partea mea detergentul Persil Expert Gel are un mare DA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vai si eu am niste pete enervante de rugina, dar eu pe marmura din care ne este facut pervazul de la geam. Si am incercat o reteta home made cu lamaie, bicarbonat si apoi frecat cu periuta, dar nu au disparut. Cred ca o sa raman cu ele pe viata :(

      Delete