Wednesday, September 26, 2018

Review Robot de bucatarie Tefal Wizzo

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog. Astazi as vrea sa va povestesc despre despre robotul de bucatarie Tefal Wizzo, pe care l-am primit in cadrul campaniei de testare Buzz Store.


Dupa o luna de folosire a robutului ma declar multumita de el si chiar impresionata. Robotul este foarte versatil datorita atasamentelor pe care le are si poate fi folosit la blaturi, aluaturi, smothies, tocat, razuit, etc. Este puternic si robust, iar combinatia de rosu/negru/argintiu este una foarte eleganta.


Cel mai impresionata am fost de cat de bine framantata aluatul pentru paine sau pizza. Daca ati incercat vreodata sa framantati de mana, stiti cat de greu este si ca un robot are nevoie de multa putere pentru a face fata la asa sarcina. 

Aluatul este framantat foarte bine datorita celor 700 W putere si tiparului eliptic dupa care se misca carligul. Nu ramane deloc compozitie pe fund.

Bolul de inox de 4 L se fixeaza bine in robot si este usor de curatat. Tot ce ii lipseste e o 'buza/cioc' care sa ajute la scurgerea 'controlata' a compozitiilor mai lichide, precum aluatul de briose :)Robotul este prevazut cu ventuze in partea de jos, astfel incat se poate fixa in siguranta pe blat. Chiar si in cadrul operatiunilor de framantare a aluatului robotul ramane pe loc.

Are mai multe trepte de viteza, inclusiv pulse, care sunt foarte utile si pentru blender. L-am folosit pentru a face smoothies. A maruntit si omogenizat foarte bine ingredientele, iar rezultatul a fost un smoothie cremos.

Accessoriul pentru tocat, l-am folosit pentru a marunti carnea pentru niste chiftele. Toata operatiunea a fost super simpla si rapida.


Online este disponibile si o carte cu retete care sa va inspire (disponibila aici).

Una peste alta mi se pare un robot foarte bun care ajuta foarte mult gospodinele in bucatarie, datorita accesoriilor si atasamentelor, este foarte versatil si inlocuieste multe aparate pe care le aveam si faceau doar cate o sarcina (mixer de mana, masina clasica pentru tocat carnea, masina clasica pentru nuca, blender, etc). Il recomand!

No comments:

Post a Comment