Monday, July 20, 2015

Review geanta Diane www.adona.ro

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog! Dupa cum probabil ati vazut si pe pagina de Facebook cat si pe canalul de YouTube am primit spre testare o minunata geanta de la www.adona.ro Este vorba despre geanta Diane.
Acum dupa aproximativ o luna de folosire zilnica sunt pregatita sa va spun cateva pareri despre ea.
  • Diane este o geanta incapatoare din piele ecologica, smart-casual care cred ca se preteaza foarte bine atat pentru mersul la birou cat si pentru o zi in care pur si simplu avem mai multe lucruri de luat cu noi.
  • Atunci cand este goala nu este deloc grea. Este robusta, iar elementele metalice sunt securizate bine in geanta.  Are o tinuta buna, care isi pastreaza forma si cand o asezam jos.
  • Se livreaza intr-o cutie incapatoare si cu saculet contra prafului. Geanta incape perfect in ea si nu este indoita deloc.
  • Are un singur compartiment mare. Cu acest lucru eu nu m-am prea obisnuit deoarece e greu sa fi organizat in geanta cand ai un singur compartiment. Mi-a venit idea sa imi comand de pe ebay un organizator pentru geanta pentru a trece peste acest impediment.
  • Are 3 buzunare interioare dintre care unul cu fermoar. Buzunarasele fara fermoar sunt destul de inguste si plasate aprope de fermoar, daca imi pun telefonul in ele in pozitie verticala nu mai pot inchide fermoaru. Captuseala este un mov prafuit spre maro satinat.
  • Nu are buzunare exterioare, desi mi-ar placea sa aiba macar unul in partea din spate pentru lucruri care trebuie accesate rapid precum telefon, chei sau poate un lip gloss.
  • Sistemul de inchidere este format din fermoar plus clips care poate securiza geanta.
  • Are 2 tortite pentru purtat in mana (imi incap lejer si pe umar) plus bareta ajustabila si detasabila pentru umar. Eu ma folosesc de ele pentru a agata cheile
  • Feroneria gentii este auriu discret. In partea din fata are niste studs/accente sub forma de piramida care dau gentii un look deosebit. In partea de jos are 4 picioruse metalice care protejeaza geanta cand o asezam jos.
  • Laturile laterale ale gentii sunt usor iesite inafara. Element de design care o face mai interesanta, dar si super incapatoare.
  • Pret: 119 lei (169 lei pret intreg).
  • Disponibila in 4 culori: negru, bej, albastru si rosu.
Una peste alta sunt multumita de geanta si o port cu placere in fiecare zi. Acum ma gandesc daca nu am nevoie si de cea rosie in viata mea? :P

5 comments:

  1. Toate ca toate, dar rochița ta e superbă și-ți vine foarte bine! :-)
    Și modelul genții îmi place, să te bucuri de ea! ♥
    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult Mihaela. Esti o draguta ca de obicei!

      Delete
  2. S-o porti sanatoasa!
    Imi place geanta ta.E f.incapatoare
    Pupici

    ReplyDelete
  3. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    ReplyDelete
  4. Lucky Club - Lucky Club | The luckyclub in South Africa
    Lucky Club is the South African club located in Johannesburg, South Africa and is open luckyclub.live daily 24 hours. The club is open 24 hours and is open

    ReplyDelete