Friday, February 28, 2014

Transforma-ti frumusetea intr-un record mondial

Buna fetelor! Bine ati revenit pe blogul meu. Vreau sa va vorbesc azi despre un eveniment tare interesant care va avea loc in Cluj-Napoca in data de 8 Martie in Iulius Mall.

Pentru a celebra într-un mod inedit Ziua Femeii, Iulius Mall invită doamnele şi domnişoarele să participe la un eveniment care va aduce recunoaştere internaţională oraşului Cluj-Napoca. Sâmbătă, 8 martie 2014, Iulius Mall Cluj le oferă ocazia unică în viaţă de a se implica în încercarea oficială GUINNESS WORLD RECORDS® pentru cele mai multe femei care se rujează simultan. Evenimentul este o premieră pentru ţara noastră şi va avea loc la parterul Iulius Mall Cluj, începând cu ora 18.00. Cel care se va ocupa de buna dispoziţie a publicului va fi îndrăgitul prezentator Cătălin Măruţă, în timp ce darul muzical special va fi oferit de trupa Vama.

Iulius Mall Cluj concurează la categoria „Cele mai multe femei care se rujează simultan”. Recordul actual este deţinut de Ésika, un brand sud-american de cosmetice, care a reunit 1.002 consultanţi în centrul comercial Tamanaco din Caracas, Venezuela, pe 19 august 2012.  

Doritoarele, indiferent de vârstă, care vor să îşi transforme frumuseţea într-un record mondial, chiar de ziua lor, sunt aşteptate la Iulius Mall Cluj. Rujurile cremoase şi în culori ispititoare vor fi oferite tuturor participantelor de brandul internaţional AVON, prezent în peste 100 de ţări, cu mai mult de 6 milioane de reprezentanţi. Doamnele şi domnişoarele  vor trebui să se rujeze timp de 1 minut, simultan, pentru a stabili un nou record mondial. Evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj în parteneriat cu AVON şi va beneficia de prezenţa unui reprezentant oficial al GUINNESS WORLD RECORDS®.

În cadrul grupului de companii Iulius, aceasta este cea de-a treia acţiune cu notorietate mondială. Pe 2 iunie 2012, ansamblul urbanistic Palas şi Iaşul au stabilit împreună un record: 12.740 de lampioane înălţate simultan. Pe 8 decembrie 2013, la Palas Mall au fost prezente 1.073 de persoane costumate în elfi, care au stabilit un nou record mondial la categoria „Cea mai mare adunare de oameni îmbrăcaţi în spiriduşii lui Moş Crăciun”.


Ne vedem acolo! Sper sa doboram recordul mondial!

Monday, February 24, 2014

Review sapun antibacterian Touch Classic

Buna fetelor! Bine ati revenit pe blogul meu. Astazi vreau sa va vorbesc despre sapunul antibacterian Touch Classic pe care l-am primit spre testare de la Touch - produse antibacteriene.

Detalii producator:
  • Stiati ca peste 70% din cele mai frecvente boli infectioase (gripa, hepatita, virozele, bolile digestive) sunt cauzate de contaminarea mainilor cu diverse bacterii? Pentru prevenirea acestui lucru una din cele mai eficiente metode este spalarea mainilor cu apa si sapun cat mai des posibil. Sapunul Touch Classic vine in ajutorul dumneavoastra cu o formula antibacteriana ce elimina bacteriile si microbii. In plus, lasa mainile curate si hidratate datorita continutului sau ridicat de glicerina si ofera pielii dumneavoastra un miros proaspat si delicat. Nu usuca pielea sensibila.  
  • Fabricat in Germania.
  • Cantitate: 100 gr.
  • Pret: ~ 3 RON 
  • Disponibil in: Auchan, Kaufland si Carrefour.  
Mie imi place foarte mult acest sapun. Am inceput sa il folosesc imediat dupa ce l-am primit, l-am pus in savoniera din baia mica. Il folosesc de fiecare data cand ma intorc de la plimbarea zilnica cu baietelul meu, inainte sa ma machiez si chiar si pentru a spala pensulele de machiaj. Are un miros subtil si placut, face spuma foarte repede dupa ce incepi sa iti sapunesti mainile cu el, in acelasi timp nu murdareste savoniera cum fac alte sapunuri prea cremoase. Lasa pielea mainilor catifelata.

Va spun sincer, eu prefer sapunurile solide, deoarece nu se consuma asa de repede precum cele lichide si au si un pret mai bun. In casa noastra se consuma aproximativ un sapun solid pe luna in baia principala. Apreciez si faptul ca acest sapun are ambalajul de carton pe care il pot pune in cutia in care adun deseurile de hartie, pe care apoi le duc in cosurile pentru reciclare puse la dispozitie de compania de salubritate.

 Sapunul mai este disponibil si intr-o varianta cu aroma de viorele si una speciala pentru copii.



Gama completa de produse antibacteriene Touch si detalii despre produse puteti gasi aici.

Voi ce produse Touch ati mai folosit?


Friday, February 21, 2014

Persil Expert Gel

Buna fetelor! Bine ati revenit pe blogul meu. Daca ma urmariti pe Facebook probabil ca ati vazut ca am fost aleasa de BuzzStore pentru a testa noul detergent sub forma de gel Persil Expert.


Kit-ul de buzz de la Persil a continut:
  • detergentul Persil Expert Gel (1,46 L) pentru 20 de spalari;
  • 10 mostre de 73 ml;
  • 11 brosuri informative;
  • 11 vouchere de reducere;
  • 1 prosop cu logo-ul Persil (e foarte moale si deja si-a gasit loc in baia mica).
Am folosit detergentul timp de 2 saptamani si vreau sa va spun ca imi place. Eu spal hainele de 60 de grade pe cele albe si la 30 de grade pe cele colorate, iar pentru petele dificile de mancare (facute in special de baietelul meu) am intervenit cu solutia mea pentru pete. 


Ce mi-a placut mult la acest detergent este faptul ca nu lasa reziduuri pe hainele spalate, stiti senzatia aceea ciudata cand scoti din masina hainele spalate cu detergent pudra si cand le atingi simti ca parca nu s-au clatit perfect? Cu acest detergent aceasta problema nu mai exista. Sticluta este compacta si usor de depozitat, capacul este gradat pentru a putea masura usor cantitatea de gel necesara in functie de duritatea apei si de gradul de murdarire a hainelor (tabelul cu aceste informatii aflandu-se pe spatele sticlei).

Varianta aceasta este recomandara pentru haine albe si deschis colorate. Poate fi folosit atat in masina de spalat automata cat si pentru spalarea manuala. Daca il folositi pentru spalarea cu masina, detergentul poate fi adaugat atat in sertarasul pentru detergent cat si direct in cuva masinii de spalat.

Mai exista inca trei variante disponibile, doua pentru haine colorate si una pentru piele sensibila.

Daca va tenteaza acest detergent, vreau sa va spun ca in acest week-end il puteti gasi la Kaufland cu reducere de 25% folosind cuponul din revista magazinului.


Iar pentru mamicile inscrise in programul Babybonus desfasurat de DM, pot gasi in carnetelul cu reduceri un cupon pentru 20% reducere pentru varianta Sensitive a detergentului Persil Gel.


Voi l-ati incercat? Ce preferati detergentul pudra, gel sau capsule?

Thursday, February 20, 2014

Review solutia pentru scos pete Nufar

Buna fetelor! Bine ati revenit pe blogul meu. Astazi as dori sa va vorbesc despre un produs care m-a ajutat foarte mult la spalarea hainelor si anume Solutia pentru scos pete Nufar (produsa de Farmec - Cluj-Napoca).

Dupa cum multe dintre voi stiti sunt mamica unui minunat baietel de aproape 10 luni. Desi am asteptat cu mare nerabdare sa incepem diversificarea in jurul varstei de 6 luni, ea a venit cu un nou set de probleme ... petele. Pana atunci nu imi imaginam cat de rau poate sa pateze o banana sau o para, pentru ca un om mare nu prea are ocazia sa se pateze cu asa ceva (noi ne patam cu cafea :D spre exemplu).

Dupa o perioada de frustrari si incercari esuate la care ati fost si voi martore pe YouTube, unde va marturiseam ca nu reusesc sa scot petele din baveticile baietelului meu, la inceputul lunii ianuarie eram in raionul cu detergenti de la Kaufland, cautand un detergent pentru pete si mi-a atras atentia produsul acesta. A costat doar 8.75 RON, un pret foarte bun dupa parerea mea.


Detalii produs oferite de producator:
  • vine intr-o sticluta cu pulverizator de 500 ml;
  • se poate folosi si pentru tesaturi albe si colorate - nu contine clor (un lucru binevenit, deoarece de multe ori hainele patate nu sunt complet albe);
  • elimina pete de alimente (ulei, untura, fructe, ketcup, vin rosu, legume, ciocolata, ceai, cafea, lapte, etc.), motorina, vaselina, machiaj (ruj, fond de ten, fard, mascara), sange, transpiratie, pix, cerneala, carioca.

Detalii de utilizare oferite de producator: Agitati produsul inainte de utilizare. Pulverizati direct pe pata, frecati usor cu o perie sau un burete, lasati sa actioneze 10-20 de minute, dupa care spalati in mod obisnuit cu detergent (in masina de spalat sau manual). Petele vor disparea numai dupa spalare. Pentru petele deosebit de persistente operatiunea se poate repeta. In cazul tesaturilor dificile se recomanda utilizarea unui test pe o zona ascunsa a materialului (spatele mansetelor, gulerelor, etc). Se recomanda utilizarea manusilor de protectie la frecare. Pentru indepartarea petelor de pe covoare, tapiterii, canapele si saltele se impune clatirea depa efectuarea operatiunii.

Eu sunt foarte multumita de acest produs, scoate cu succes pentele de mancare de pe hainutele baietelului meu si de pe fata de masa pe care mancam eu si sotul meu. Eu pulverizez solutia pe hainele patate (strict pe pata) inainte sa le introduc in masina de spalat, nu a fost necesar sa frec cu peria pana acum, apoi pana introduc restul hainelor in masina, dozez detergentul, etc. las produsul sa actioneze. 

Am fost atat de multumita de rezultate, incat am recumparat produsul, de data aceasta in varianta de 1 L care are un raport cantitate/pret mai bun. A costat 13.99 RON, tot de la Kaufland. Am de gand sa reumplu recipientul cu pulverizator care face foarte usoara aplicarea pe pata a produsului.

 Va recomand cu mare drag acest produs, care pentru mine a functionat si m-a scutit de frustrarea de a scoate haine din masina de spalat si sa sconstat ca au mai ramas pete pe ele. Voi l-ati incercat?