Monday, March 10, 2014

Touch Solutie pentru spalat fructe si legume

Buna fetelor! Bine ati revenit pe blogul meu. Astazi vreau sa va vorbesc despre un produs tare interesant pe care l-am achizitionat saptamana trecuta din Carrefour, este vorba despre Touch Solutie pentru spalat fructe si legume.


Detalii produs:
  • Apa singura nu poate elimina majoritatea substantelor chimice de pe fructe si legumele pe care noi le mancam. Solutia pentru spalat fructe si legume Touch indeparteaza eficient pesticidele, produsele chimice, metalele grele, murdaria si bacteriile de pe suprafata fructelor si legumelor, elemente ce nu pot fi indepartate prin spalarea doar cu apa. Contine coco betaine, agent de curatare extras din nucile de cocos, iar utilizarea acestui produs va aduce beneficii sanatatii dumneavoastra pentru ca fructele si legumele pe care le veti consuma sau prepara vor fi intr-adevar curate. Solutia nu are gust si miros, astfel ca nu afecteaza proprietatile initiale (gust, miros, consistenta, textura) ale vegetalelor. Solutia este non-toxica, non-poluanta si 100% biodegradabila. Produsul nu contine alcool, clor sau coloranti. Datorita formulei 100% naturale pot aparea depuneri in timp.
  • Ingrediente: Apa purificata, acid citric, coco betaine (extras din cocos), glicerina.
  • Mod de utilizare: Se adauga 10 ml (~2 lingurite) de solutie la 1 litru de apa. Se pun fructele si legumele in solutie, se lasa 2-3 minute, apoi se clateste.
  • Cantitate: 220 ml
  • Pret: ~4.5 lei
Daca tot a venit primavara si de acum vor aparea din abundenta fructele si legumele, o astfel de solutie este binevenita in casa oricui. In ziua de azi cand ne ingrijoreaza modul in care sunt crescute fructele si legumele care le punem pe masa, un astfel de produs care promite sa elimine eficient pesticidele, produsele chimice, metalele grele, murdaria si bacteriile este binevenit, mai ales cand contine ingredinete 100% naturale.

In primul rand mi se pare ca acest produs are un pret foarte accesibil si o cantitate destul de generoasa avand in vedere ca trebuie sa folosim foarte putin. Pentru a putea spala un 1 kg de mere si 1 kg de pere, am pus intr-un bol 2 l de apa si 4 lingurite de solutie Touch. Am lasat conform instructiunilor solutia sa actioneze. Apoi eu am folosit si un buretel ca sa frec putin fructele folosind solutia diluata din bol, inainte de a le clati cu apa si a le pune in fructiera. Mie mi s-a parut ca a facut o treba buna din punct de vedere al spalarii fructelor, nu a lasat nici un fel de miros sau gust pe fructe, dupa cum sustine si pe ambalaj.


Un produs foarte interesant pe care il recomand cu mare drag. Voi l-ati incercat?

PS: Mai multe detalii despre gama de produse Touch puteti gasi aici.

3 comments:

  1. Imi aduc aminte de o prietena din afara care folosea solutie de genul asta pe perioada sarcinii, fiindca avea nivelul ridicat de toxoplasmoza. Nu stiam ca exista si in romania, dar ma bucur ca exista, iar pretul e mic. totusi glicerina aia ma face sa nu agreez ideea, dar daca ar fi necesar, cum ar fi pe perioada sarcinii, as folosi-o.

    ReplyDelete
  2. Foarte interesant suna <3 Si foarte ieftin :* Pupici :*

    ReplyDelete
  3. SIncerasa fiu, eu nu as incerca astfel de produse. Pun destule produse pe mine, nu vreau sa pun si pe fructe si legume care in mod normal ar trebui sa fie cele mai naturale produse :).

    ReplyDelete