Saturday, March 25, 2017

Review Sapun Dove Caring Hand Wash cu 1/4 crema hidratanta

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog. Astazi as vrea sa va vorbeasc despre un produs de la un brand foarte drag mie ... Dove.


Cele care ma urmariti de mai multa vreme pe YouTube, probabil ca stiti ca eu am pielea/parul uscat si ca sunt un utilizator fidel al produselor hidratante Dove. Produsele lor pentru par sunt o constanta in baia mea si imi plac foarte mult.

Dar si produsele pentru ingrijirea pielii sunt foarte bune. Am fost placut impresionata si de sapunul lichid Caring Hand Wash (250 ml - 12 lei).

Sapunul contine 1/4 crema hidratanta si agenti de curatare delicati. Este un produs extram de hidratant, cu mirosul placut specific produselor Dove, face spuma si curata mainile foarte bine. Mainile raman frumos parfumate si catifelate.


Sapunul vine intr-un ambalaj dragut, cu o pompita robusta, ceea ce il face super practic si usor de utilizat. Recipientul este reutilizabil si poate fi umplut din nou din rezervele de sapun disponibile in mai multe arome (500 ml - aprox. 17 lei).

Una peste alta mi se pare un produs foarte bun pe care l-as recomanda.

Care sunt produsele voastre preferate de la Dove?

Tuesday, March 21, 2017

Review Charcoal Masque de la 7th Heaven

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog. Astazi vreau sa va vorbesc despre o noua masca pe care am incercat-o ... este vorba de Charcoal Masque de la 7th Heaven (detox away oil & impurities).
Aceasta masca de fata a castigat "Gold Winner" la Beauty Awards UK 2016. Contine extract natural de carbune si bucati sfaramate din coaja de nuca. Primul ingredient are rolul de a absorbi excesul de sebum si impuritatile, iar al doilea ingredient detoxifica si exfoliaza cu delicatete. Este recomandata in special pentru tenul mixt si gras, dar poate fi folosita pe toate tipurile de piele.

Desi am tenul uscat, mie imi plac cel mai mult mastile pe baza de argila sau carbune activ care actioneaza impotriva punctelor negre. Drept urmare aceasta masca mi s-a parut super atractiva.

Pliculetul contine o cantitate generoase de produs. Am aplicat-o intr-un strat uniform pe ten si am lasat-o sa actioneze ~20 de minute. Chiar de la aplicare, se simt granulele maruntele de coaja de nuca. Am fost placut impresionata de cat de usor se clateste de pe ten masca cu apa calduta. La clatire este momentul cand putem profita de particulele de coaja de nuca pentru a exfolia tenul. 

Mi-a lasat tenul catifelat, usor exfoliat si cu punctele negre vizibil reduse/diminuate. Una peste alta mi s-a parut o masca buna pe care as mai recumpara-o.

Inca doua lucruri importante de stiut despre mastile 7th Heaven sunt faptul ca au la baza ingrediente naturale si ca nu isi testeaza produsele pe animele. Big thumbs up!

Voi ati incercat-o?
 

Sunday, March 5, 2017

Review geanta Audrey de la Adona.ro

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog. Acum cateva saptamani am avut ocazia sa imi aleg spre testare inca o geanta de pe site-ul www.adona.ro Website-ul Adona ofera o gama varianta de posete dama, pentru toate gusturile, atat din piele ecologica ca si din piele naturala.

Din multitudinea de posete frumoase, de data aceasta am fost atrasa de geanta Audrey. Mi se pare o geanta superba pentru birou, datorita designului simplu, clasic si a culorii sale.

Detalii tehnice:
  • Material: Metal
  • Culoare: Maro, Negru
  • Lungime: 45 cm
  • Inaltime: 28 cm
  • Compartimente: 2 compartimente
  • Buzunare: 4 interior
  • Prindere: Manere


Este o geanta mare, super-incapatoare (incape in ea cu usurinta laptopul sau dosare A4). Un alt punct care imi place foarte mult la aceasta geanta este faptul ca este bine compartimentata. In partea din mijloc are un buzunar mare cu fermoar unde imi pot ascunde toate maruntisurile, de care am nevoie in poseta, dar de care nu vreau sa ma lovesc chiar in fiecare zi.

Elementele de feronerie ale gentii sunt "rose gold" si dau o nota de eleganta, designului simplu.


Una peste alta mi se pare o genta frumoasa si super incapatoare, potrivita pentru stilul office. 

Voi ce genti Adona ati cumparat pana acum?

Va pup,
Dora

Nota: Daca vreti sa vedeti si celelalte review-uri pentru celelalte genti dama ale mele, va las linkurile mai jos:

Saturday, March 4, 2017

Review iWhite 2 Instant - kit pentru albirea dintilor

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog. Dupa cum probabil ati vazut pe pagina mea de Facebook am avut norocul sa pot incerca gratuit kit-ul pentru albirea dintilor iWhite 2 Instant in cadrul campaniei desfasurate de BuzzStore.

Produsele iWhite 2 Instant sunt disponibile exclusiv in farmaciile Sensiblu.

In pachet am primit:
  • Pasta de dinti cu efect de albire (mai multe detalii gasiti aici)
  • Apa de gura cu efect de albire (mai multe detalii gasiti aici)
  • Kit pentru albirea profesionala a dintilor (mai multe detalii gasiti aici)
Acest sistem de albire promite sa albeasca dintii in profunzime cu PAP si micro-cristale, sa previna aparitita petelor si sa restaureze smaltul dintilor. Ce mi se pare mie ca ar fi fost util in acest pachet, ar fi o "rigla" cu diferite nuante de dinti, ca sa poti sa identifici clar de unde ai inceput si unde ai ajuns la finalul tratamentului.

Kitul promite o albire a dintilor cu pana la 8 nuante, dar cel putin mie mi-a fost greu sa determin cu ochiul liber cat de mult s-a schimbat nuanta dintilor. Nici nu aveam probleme mari de nuanta, ca sa pot obtine rezultate radicale, dar fiindca consum zilnic cafea si destul de des vin rosu (cauzatori de pete si pigmentatie) am zis ca merita incercat.

In primul rand as vrea sa sa spun ca am folosit pasta de dinti si apa de gura, de cel putin 2 ori in fiecare zi de cand am primit pachetul. Pasta de dinti mi se pare ca curata foarte bine dintii si are o aroma placuta, fresh. Dupa o clatire cu apa de gura (fara alcool), pur si simplu mi se parea ca dintii au o stralucrire aparte, iar respiratia ramanea foarte proaspata.

Kitul profesional pentru albire acasa contine 10 tavite, gata dozate cu gelul pentru albire care pot fi folosite pentru 5 utilizari (cate o tavita pe dintii de sus si de jos la fiecare sedinta). Totul este impachetat individual. Tavitele trebuie tinute in gura timp de 20 de minute (eu le purtam la dusul de seara), iar substantele active sunt hidroxiapatina si cristale albe. Produsul nu mi-a cauzat nici un fel de sensibilitate a dintilor, mi s-a parut gentil si tavitele mi s-au potrivit perfect, chiar daca nu am cei mai drepti dinti. Se recomanda folosirea kitului de albire timp de 5 zile consecutiv pentru rezultate optime.

Si acum intrebarea cea mai importanta: daca mi se pare ca mi-a inalbit dintii? Raspunsul este ca nu am observat nimic radical. Sotul meu imi zice ca nici nu aveam ce inalbii, dar stiti cum suntem noi femeile, mereu simtim ca este loc de mai bine. 

Pasta de dinti si apa de gura, mi-au placut in mod deosebit, mi se par foarte eficiente in curatarea dintilor si gura ramane perfect curata si cu o aroma proaspata. Cat despre kit-ul de albire, pentru nuanta de la care am pornit eu, nu  mi-a oferit o schimbare radicala.

Voi ati incercat produsele iWhile 2 Instant? Ce rezultate ati obtinut?

Va pup,
Dora