Wednesday, July 29, 2015

Gelul de dus crema Elmiplant Care Moments

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog. Astazi as vrea sa va vorbesc despre un gel de dus crema foarte accesibil la pret, dar calitativ. Este vorba despre gama Elmiplant Care Moment.


Detalii produs:
  • Combinatia unica de ingrediente naturale ofera gelului de dus o consistenta cremoasa si fina, alaturi de un pH echilibrat, iar pielea se bucura de o hidratare intensa si senzatie de bine. 
  • Contine unt de shea 100% organic. NU contine: parabeni, parafine sau coloranti.
  • Disponibil in 6 arome: Silky Radiance (cu unt de cacao si macadamia), Moisture Touch (cu bambus si extract de orez), Revigorant (cu lamaie verde si extract de gutuie), Nutritiv (cu miere si extract de bumbac), Catifelat (cu iris si bergamota) si noul lansat Exotic Elixir (extracte de super fructe: merisor si fructul pasiunii).
  • Cantitate: 400 ml
  • Pret recomandat: ~ 9 lei

Eu deocamdata am incercat doar varianta Moisture Touch (cu bambus si extract de orez) si va spun sincer ca mi-a placut foarte mult din toate punctele de vedere. O sa il si vedeti in urmatorul clip cu terminate, intrucat chiar i-am fost fidela si l-am folosit constant de cand l-am cumparat.

In primul rand ce mi-a atras atentia in magazin a fost mirosul lui fresh, dar in acelasi timp discret. Pretul nu a fost nici el de dat deoparte intrucat era la o oferta in magazin si l-am cumparat cu 7-8 lei, care pentru o cantitate de 400 de ml mi se pare foarte avantajos.

Nu m-a dezamagit nici cand l-am incercat la dus acasa, e foarte cremos si hidratant. Aluneca bine pe piele si faca o cantitate generoasa de spuma. Mi-a placut foarte si aroma, care ma relaxa complet la dus. Mi se pare ca ofera si hidratare pielii, dar pe zonele mai dificile, unde sufar de piele foarte uscata a trebuit totusi sa aplic si lotiune hidratanta dupa.

Fetelor sper ca v-a fost util acest review, iar data viitoare cand vi se termina un gel de dus sa dati o sansa si acestei game minunate de la Elmiplant.

Monday, July 20, 2015

Review geanta Diane www.adona.ro

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog! Dupa cum probabil ati vazut si pe pagina de Facebook cat si pe canalul de YouTube am primit spre testare o minunata geanta de la www.adona.ro Este vorba despre geanta Diane.
Acum dupa aproximativ o luna de folosire zilnica sunt pregatita sa va spun cateva pareri despre ea.
  • Diane este o geanta incapatoare din piele ecologica, smart-casual care cred ca se preteaza foarte bine atat pentru mersul la birou cat si pentru o zi in care pur si simplu avem mai multe lucruri de luat cu noi.
  • Atunci cand este goala nu este deloc grea. Este robusta, iar elementele metalice sunt securizate bine in geanta.  Are o tinuta buna, care isi pastreaza forma si cand o asezam jos.
  • Se livreaza intr-o cutie incapatoare si cu saculet contra prafului. Geanta incape perfect in ea si nu este indoita deloc.
  • Are un singur compartiment mare. Cu acest lucru eu nu m-am prea obisnuit deoarece e greu sa fi organizat in geanta cand ai un singur compartiment. Mi-a venit idea sa imi comand de pe ebay un organizator pentru geanta pentru a trece peste acest impediment.
  • Are 3 buzunare interioare dintre care unul cu fermoar. Buzunarasele fara fermoar sunt destul de inguste si plasate aprope de fermoar, daca imi pun telefonul in ele in pozitie verticala nu mai pot inchide fermoaru. Captuseala este un mov prafuit spre maro satinat.
  • Nu are buzunare exterioare, desi mi-ar placea sa aiba macar unul in partea din spate pentru lucruri care trebuie accesate rapid precum telefon, chei sau poate un lip gloss.
  • Sistemul de inchidere este format din fermoar plus clips care poate securiza geanta.
  • Are 2 tortite pentru purtat in mana (imi incap lejer si pe umar) plus bareta ajustabila si detasabila pentru umar. Eu ma folosesc de ele pentru a agata cheile
  • Feroneria gentii este auriu discret. In partea din fata are niste studs/accente sub forma de piramida care dau gentii un look deosebit. In partea de jos are 4 picioruse metalice care protejeaza geanta cand o asezam jos.
  • Laturile laterale ale gentii sunt usor iesite inafara. Element de design care o face mai interesanta, dar si super incapatoare.
  • Pret: 119 lei (169 lei pret intreg).
  • Disponibila in 4 culori: negru, bej, albastru si rosu.
Una peste alta sunt multumita de geanta si o port cu placere in fiecare zi. Acum ma gandesc daca nu am nevoie si de cea rosie in viata mea? :P

Tuesday, July 14, 2015

3 noi geluri de dus de la Dove

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog! Daca ma urmariti de ceva vreme cred ca stiti deja ca eu am atat pielea cat si parul uscat, iar daca ma puneti sa va spun care este primul cuvant pe care il asociez cu Dove ... acest este fara nici un dubiu HIDRATAREA.
Dintre toate produsele lor, cele pentru par sunt preferatele mele sunt o constanta in rutina mea de ingrijire. Am cumparat si recumparat samponul si balsamul de la Dove, indiferent de gama, deoarece se potrivesc de minune parului meu cret si uscat.

Astazi insa as vrea sa va vorbesc putin despre noile geluri de dus de la Dove care contin tehnologia Nutrium Moisture. Am fost onorata sa primesc spre testare cele 3 noi arome care se adauga gamei lor existente, este vorba despre:
  • Dove Gentle Exfoliating cu particule exfoliante delicate ce redau luminozitatea si stralucirea naturala a pielii;
  • Dove GoFresh Revitalise, cu parfum revitalizant de mandarine si flori de TiarĂ© ce revigoreaza pielea – modul perfect prin care poate incepe ritualul de frumusete;
  • Caring Protection, cu un nivel ridicat de uleiuri naturale, special creat pentru pielea uscata, pentru a o proteja cu delicatete si pentru a-i asigura hidratare in profunzime (Stratum Corneum).
Ce ofera tehnologia Nutrium Moisture? Pai ea combina cei mai delicati agenti de curatare cu un amestec unic de nutrienti proprii pielii, avand ca rezultat o hidratare in profunzime (Stratum Corneum) care contribuie la refacerea si la fortifierea barierei de protectie a pielii.  

Sincer chiar mi-au placut mult aceste geluri de dus. Miros foarte frumos, textura cremoasa care se intinde super usor pe pielea umeda si spuma bogata. Per total o experienta minunata la dus. Lasa un miros frumos atat pe piele, cat si in baie dupa dus. Pielea este si ea catifelata, trebuind sa intervin cu lotiune de corp doar in zonele cu adevarat problematice (uscate), in cazul meu partea de jos a picioarelor, care imi este mai mereu super deshidratata.

Nu este de neglijat nici faptul ca pretul lor este unul destul de accesibil si pot fi gasite si mirosite in majoritatea super-marketurilor.

Una peste alta mi s-au parut niste geluri de dus foarte reusite care merita incercate. Mi-ar place sa imi spuneti in comentarii care sunt produsele voastre preferate de la Dove.


Monday, July 13, 2015

7 sfaturi pentru a vinde pe OLX

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog! Cred ca nu sunt singura persoana care se simte cateodata coplesita de lucrurile adunate prin casa. Fie ca este vorba de o achizitie neinspirata, o carte citita care doar sta in biblioteca sau o jucarie care nu mai este folosita, lucrurile pur si simplu stau si ocupa loc in casa.
De cateva luni am inceput sa listez, asa timid, cateva dintre lucrurile care nu ne mai folosesc pe OLX si surprinzator ... chiar mi-am gasit cumparator. M-am gandit sa va spun cateva sfaturi pentru a putea vinde produse pe OLX, sau orice site de vanzari produse pana la urma. Binenteles extrase de pe urma experientelor mele.
1. Descriere si poze. Pentru ca anuntul vostru sa iasa in evidenta este foarte important sa ii puneti un titlu si o descriere buna. Mentionati numele complet al produsului, starea lui si eventualele defecte sau urme de uzura. Pozele incercati sa le faceti in lumina naturala si cat mai clare, eventul din mai multe unghiuri. Nu uitati sa mentionati in anunt si locul unde ati putea preda produsul personal. Eu am mentionat atat zona in care lucrez, cat si zona in care locuiesc. Majoritatea cumparatorilor locuiau in cartier cu mine, iar proximitatea a fost un factor decisiv in faptul ca s-au decis sa cumpere produsul de la mine.

2. Pretul corect. Pe langa un anunt bine formulat, eu consider ca este foarte important si sa dai un pret corect produsului. Cum puteti afla care este un pret corect? Pai puteti sa dati o cautare dupa produse similare pe site si sa vedeti cam care este pretul pietei. Sau daca obiectul este folosit sa ii stabiliti pretul la undeva in jur de 50% din pretul de achizitie. Daca vreti ca anuntul vostru sa iasa si mai mult in evidenta, puteti sa lasati pretul cu 5-10 lei sub pretul pietei.

3. Lasati loc de negociere. Cred ca din persoanele care au cumparat de la mine, 50% au acceptat pur si simplu pretul cu care am listat produsul, dar restul au incercat sa negocieze ceva din pretul initial. Este binenteles la latitudinea voastra cat vreti sa lasati din pret. Nu va sfiiti sa refuzati o oferta daca vi se pare ca pretul nu este corect.

4. Predarea personala & siguranta. Acest gen de site-uri se bazeaza in special pe vanzarea catre oameni din orasul tau, astfel eliminand taxele cu livrarea, care sa o zicem pe fata cresc pretul de achizitie al produsului. Pentru motive de siguranta am preferat sa ma intalnesc cu cumparatorul in locuri publice pentru a ii arata produsul si pentru a se decide daca il cumpara. Daca puteti fi insotite de cineva si mai bine, o sa va simtiti si mai in siguranta.

PS: Livrarea prin curierat direct prin site-ul OLX costa 25 de lei, daca cumparatorul este din alta localitate si nu i se merita costurile transportului prin curierat, puteti sa trimiteti coletul prin Posta Romana cu plata contravalorii ramburs. Pentru colete de dimensiune si greutate medie, va costa in jur la 10-13 lei. Dar tineti cont ca trebuie sa treceti de 2 ori pe la posta, o data sa depuneti coletul si o data sa ridicati banii.

5. Numar de telefon. Desi cred ca e interpretabil, eu mi-am pus si numarul de telefon pe site pentru a putea fi contactata direct si usor. In cazul meu, cred ca 90% din cumparatori m-au sunat direct sau mi-au trimis SMS pe telefon. Exista si optiunea de mesaje private prin cadrul site-ului, dar adevarul este ca un telefon sau SMS este mult mai rapid si elimina riscul de a pierde vreun mesaj de la un potential client.

6. Rabdare. Desi la unele lucruri pe care le-ma listat pe site, sotul meu pur si simplu a ras de mine, a fost placut surprins ca s-au vandut ... chiar daca dupa 2-3 luni. Fiti atente la email-uri care va notifica ca anunturile voastre de pe site au expirat. Ele au un buton "Reactualizare" si anunturile devin din noi disponibile pe site. Asa ca aveti rabdare ... mai devreme sau mai tarziu cineva o sa aiba nevoie de ele.

7. Grupuri de produse cu valoare mica. Pentru produse cu valoare mica (jucarii sau hainute pentru copii), o strategie buna este sa le postati in grupulete. Spre exemplut, un anunt de "Set de 5 body cu maneca lunga marimea 98" este mai practic si rapid de listat, decat sa puneti 5 anunturi diferite si sa listati fiecare body cu un pret de cativa lei.

Sper ca acest articol sa va determine sa va analizati si voi lucrurile din casa si chiar sa postati cateva spre vanzare, ia doar cateva minute si decat sa le tineti intr-un dulap ascunse ... poate reusiti sa le gasiti niste proprietari noi care chiar sa le foloseasca. Binenteles daca aveti si voi orice sfaturi, astept completarile voastre in comentarii.




Tuesday, July 7, 2015

5 lucruri pe care am uitat sa la impachetam pentru vacanta

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog. Continui seria de vacanta cu un articol in care vreau sa va vorbesc despre 5 lucruri pe care am uitat sa le luam cu noi in vacanta si le-am simtit lipsa.

1. Baterie externa pentru telefon. Atunci cand calatoresti si esti in mare parte din zi plecat din camera, parca bateria de la telefon devine cel mai mare cosmar al omului ... mai ales daca esti posesorul unui smartphone. Cand iti e lumea mai draga, vezi ca mai ai ~15-20% din baterie si tocmai ai ajuns la o taverna unde ai vrea sa folosesti internetul. O baterie externa are inca 2-3 incarcari complete pentru telefon, asa ca acest obiect compact este un must have atunci cand calatoriti. De asemea daca ati uitat-o acasa, ca si noi, nu uitati sa opriti Wi-Fi-ul si Bluetooth-ul atunci cand nu aveti nevoie de ele pentru a prelungi durata bateriei. Mai multe sfaturi pentru a economisi bateria gasiti aici.

2. Produse pentru tantari. Noi pe la Cluj nu avem probleme cu tantarii asa ca acest aspect ne-a scapat din vedere. Dar nu doar in vacanta de anul asta am dat peste tantari. Dupa ce ne-au ciupit si bazait in urechi in prima noapte, am mers la supermarket sa cumparam ceva in contra lor ... la supra-pret binenteles. Cred ca ar fi fost mai practic si mai ieftin sa luam un aparat sau o solutie din Romania, cumparata la pret normal pe care sa o putem folosi. Daca aveti cumva cazare in camera in care curentul merge doar cand aveti cartela introdusa in aparat :( si vreti sa tineti aparatul de tantari in priza dinainte sa plecati la cina, noi ne-am folosit de priza de la frigider, care avea curent in continuu. Tot pe ea am folosit-o pentru a incarca telefoanele cat timp eram plecati la cina.

3. Fier de calcat portabil. Cand vezi oameni cu hainele calcate impecabil in vacanta si tu esti tot dungi sau sifonat, de la modul cum au stat hainele impachetate in valiza iti dai seama ca un fier de calcat portabil cu care sa retusezi putin hainele nu este o idee deloc rea. Nimeni nu vrea sa stea sa calce in vacanta, dar asa un pic, cat sa apara prezentabile anumite haine mai sensibile la sifonare e nevoie.
4. Prosopul de plaja si rogojina Daca mergeti intr-o vacanta la mare, nu uitati prosopul de plaja si rogojina, s-ar putea sa para evident, dar noi fiind inca sub influenta vacantei de anul trecut din Turcia unde prosoapele de plaja erau incluse de la hotel, am zis sa nu mai impachetam si prosoape de plaja si rogojina sa nu mai ocupe loc in bagaj. Surpriza ... all inclusive-ul din Zakynthos nu avea prosoapele de plaja incluse, asa ca a trebuit sa ne cumparam prosoape din statiune la suprapret (frumos colorate dar de calitate indoielnica). Ce sa zic ... lesson learned!

5. Sapun lichid si gel de dus. Desi pare de bun simt, m-am lasat dusa in eroare de faptul ca am mers la all inclusive si cele primite anul trecut in Turcia au fost chiar OK. Insa anul acesta, a fost puse la dispozitie produse cosmetice foarte slab calitativ (sapunul de maini nu facea spume deloc deloc). Asa ca ne-am dus frumos la mini-market si ne-am cumparat. La anul sa stiti ca imi duc de acasa cel putin gelul de dus :D

Sper sa va fi fost util articolul. Voi ce v-ati uitat acasa in ultima vacanta?

PS: Nu uitati sa cititi si celelalte articole din seria de vacanta: