Tuesday, January 20, 2015

Exfolimate - un produs inedit pentru exfoliere


Buna fetelor, bine ati revenit pe blog. Dupa cum ati vazut pe pagina mea de Facebook am primit acum cateva saptamani spre testare o unealta foarte interesanta pentru exfoliere numita Exfolimate.



Kitul este format din: 
- doua unelte pentru exfoliere, una mai mica pentru fata si una mai mare pentru corp;
- doua accesorii pentru incheietura mainii, astfel incat la dus sa nu ne alunece din mana.

Produsul este unul foarte inedit si nu am mai vazut ceva similar pe piata. In general eu foloseam pentru ten produse cosmetice exfoliante (mecanic sau chimic), iar pentru corp niste manusi exfoliante care se gasesc in supermarketuri in zona cu bureti si lufe. 

Produsul se foloseste la dus (pentru trup) si dupa demachiere pentru fata, pe pielea umeda. Pur si simplu se tine intr-un unghi de 90 de grade pe piele, se aplica o presiune usoara si se aluneca usor peste piele. Dupa folosire, se curata cu putina apa calduta si se lasa la uscat.

Eu una am simtit ca functioneaza si mai bine daca pielea era acoperita cu un strat subtire de gel curatare/gel de dus. Am simtit ca aluneca mai bine pe piele si exfolierea parea sa fie profunda.

Exfoliaza foarte bine, dar mi se pare ca functioneaza cel mai bine pe locurile netede fara denivelari: obraz, frunte, gat etc. si este putin mai greu de manuit in zona nasului spre exemplu. Si cel pentru corp face treaba buna, dar parca dureaza mult mai mult pana iti exfoliezi tot corpul, decat daca folosesti niste manusi exfoliante pentu ca "raza de actiune" a lamei este mai mica decat suprafata palmei.

Secretul acestui produs consta in tehnologia inovatoare micro-canal  care este gravata in marginea de metal neted. Aceste micro-canaluri ridica usor si elimina celulele moarte si alte particule pentru a aduce la iveala pielea tanara.
Desi actiunea Exfolimate este mecanica prin lama sa metalica, ea nu este absolut deloc ascutita, nu exista riscul de zgarieturi sau taieturi. De asemenea, nu afecteaza cu nimic pufuletul de pe fata sau parul de pe trup, el ramane la locul lui, tot ce este indepartat este tratul de celule moarte de la suprafata pielii.

Desi vine cu doua accesorii care se prind de unealta de exfoliere pentru a nu fi scapata din mana, eu nu am simtit nevoia se le folosesc. Nu mi-a alunecat deloc din mana, nici la dus, nici cand l-am folosit pentru fata.

Produsul este disponibil pe Amazon si costa 29.99 $. Puteti gasi mai multe detalii interesante pe pagina de Q&A a celor de la Exfolimate.

Sunday, January 18, 2015

FoodPanda - descopera restaurante noi in orasul tau

Buna fetelor, bine ati revenit pe blog. Sunt printre norocosii care nu trebuie sa se intrebe in fiecare zi la birou, ce si unde o sa mananc azi la amiaza. Asta pentru ca firma la care lucrez are printre beneficiile pentu angajati, masa de amiaza servita in cadrul firmei. Pentru restul lumii, insa masa de amiaza poate fi destul de frustanta. Daca iesi in oras, de obicei prinzi super aglomerat la restaurante sau la autoservire. 

O alternativa super buna care vine sa elimine frustrarea si incertitudinea din masa de amiaza este FoodPanda.


FoodPanda este un serviciu online pentru comenzi de mancare de la restaurantele din Arad, Brasov, București, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu si Timisoara. Este disponibil atat prin site, cat si prin aplicatiile lor mobile pentru Android, iOS si Windows Phone.

De ce sa comandam prin FoodPanda? Pai simplu, daca esti indecis sau ai incerca ceva nou, FoodPanda te ajuta prin categoriile lor (Pizza, Mancare romaneasca, mancare chinezeasca, Mancare asiatica, fast food, mancare mediteraneana, etc.) sa descoperi noi alternative pentru a comanda mancare. 

Mie imi place foarte mult si functionalitatea prin care Foodpanda iti va arata cele mai bune restaurante din zona ta. Trebuie doar sa tasteazi adresa ta sau sa alegi locatia in care te afli de pe harta, iar FoodPanda iti arata cele mai bune restaurante din zona ta, care livreaza mancare la domiciliu.

De aici, oferta culinara a restaurantelor noi descoperite este doar la un click distanta.

Voi ati incercat acest serviciu?



Thursday, January 8, 2015

The skincare TAG

Buna fetelor si bine ati revenit pe blog. Am vazut acest TAG la BeautyBarometer si mi s-a parut super dragut, asa ca m-am decis sa il fac si eu.



1. Descrie rutina ta de ingrijire a tenului in 5 cuvinte.
Demachiere, exfoliere, masca, hidratare (mi-au trebuit doar 4). Pentru fiecare zi rutina mea de ingrijire a tenului contine doar doi pasi: demachiere si hidratare. Dar de 1-2 ori pe saptamana simt nevoia sa imi exfoliez tenul, iar macar o data pe saptamana aplic si o masca, ori hidratanta ori pe baza de argila pentru curatarea porilor.

2. Care este tipul tau de ten?
Tenul meu este uscat. Nu am probleme cu cosurile, dar am puncte negre pentru care inca nu am gasit leac.
 

3. Cel mai bun inamic impotriva cosurilor?
In general nu am probleme cu cosurile, nici in adolescenta nu am prea avut, dar pentru cosurile ocazionale, atat eu cat si sotul meu, folosim Zineryt (costa in jur la 30 de lei). Produsul mi l-a recomandat o prietena care se lupta cu tenul acneic de multa vreme si noua ni s-a potrivit.


4.  Care este produsul tau preferat pentru ingrijirea tenului?
Cel mai mult imi place un produs de demachiere care este gentil cu tenul uscat, dar spala orice urma de machiaj. Mie mi se potrivesc foarte bine Crema pentru curatarea fetei fara sapun de la Farmec si Demachiant L'Oreal Paris Sublime Soft Pentru Ten Uscat si Sensibil.



 








5. Servetele demachiante: da sau nu?
In general nu, prefer sa ma demachiez prin spalare cu un gel/crema demachianta, dar pentru seri in care sunt mai lenesa, apelez la ele. Cumpar in general de la LIDL din gama Toujour sau de la Kaufland din gama Wikies.

6. Toner: da sau nu?
In general nu (din comoditate, din pacate), dar ocazional folosesc. Momentan imi plac cele naturale de la Elemental, apa de trandafir si apa cu melisa. Se preteaza foarte bine tenului meu uscat. Sunt delicate cu tenul, dar simti cum tonifica pielea si inchid porii.


7.  Produse high end pentru ten sau produse high end de machiaj?
Nici una, nici alta. Produsele mele de ingrijire si machiaj sunt in 99% din cazuri produse de tip "drugstore" cu preturi normale si sunt foarte multumita de ele.

8. Care e cel mai ciudat produs pe care l-ai folosit pentru ingrijirea tenului tau?

Cred ca masca din albus de ou batut spuma si amestecata cu putin malai. E mai ciudatica de felul ei, dar albusul de ou imi curata foarte bine porii, ii inchidea si tonifia pielea. O foloseam in special in scoala generala, dar ar trebui sa o refac.

9. Cele mai bune sfaturi pentru un ten mai frumos. 

Cred ca demachierea si hidratarea sunt sfinte si trebuie facute in fiecare seara.

Sper ca v-a placut TAG-ul, iar daca aveti blog sau canal de YouTube va provoc si pe voi sa il faceti.